Αρχική Σελίδα

Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Φορητό ατμόπλοιο ενδυμάτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Φορητό ατμόπλοιο ενδυμάτων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Απολύτως καταπληκτικό προϊόν-- Δεν μπορώ πραγματικά να το συστήσω αρκετά!! Παρακαλώ, εάν έχετε τα παιδιά και ζείτε κάπου όπου δεν έχετε άμεση πρόσβαση

—— weebonniebarista

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  YOMBAND η Co. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ, ΕΠΕ είναι επιχείρηση ημιαγωγών υψηλής τεχνολογίας, η οποία αναπτύσσει τις μικρές συσκευές, παιχνίδια, μικρά δώρα όπως οι λύσεις νοημοσύνης και κατασκευάζει επαγγελματικό SMT/τα ηλεκτρονικά προϊόντα ΕΜΒΎΘΙΣΗΣ. Το εργοστάσιο καλύπτει έναν τομέα πάνω από 3000 τετραγωνικών μέτρων, έχει τώρα τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής της αυτόματης μηχανής τοποθέτησης, θερμική επανακυκλοφορία, συγκόλληση κυμάτων Εργοστάσιο που χωρίζεται στο τμήμα Ε&Α και το τμήμα παραγωγής, υπάρχουν περισσότεροι από 60 μηχανικοί Ε&Α και μηχανικοί δοκιμής στο τμήμα Ε&Α, βοηθός εφαρμοσμένης μηχανικής 5, διάφορο προσωπικό υποστήριξης Το τμήμα παραγωγής έχει περισσότερους από 100 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου QC 10, το QA、 IQC είναι σε ισχύ Καθημερινή τυποποιημένη ικανότητα παραγωγής SMT 3 εκατομμυρίων, 2 MI γραμμή, 1 συσκευάζοντας γραμμή, η καθημερινή τυποποιημένη παραγωγή 3,5 εκατομμύριο σημείων Στην παραγωγή το τμήμα είναι εξοπλισμένο με το μεγάλης ακρίβειας εξοπλισμό επεξεργασίας και δοκιμής και το ιδιαίτερα καταρτισμένο προσωπικό για να επιτύχει το multi-directional έλεγχο ολόκληρης της διαδικασίας. Από την καθιέρωσή του, Yomband επιμένει ο συνδυασμός της Ε&Α και η παραγωγή, που παλεύει μερικά έτη, με τον αριθμό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για τις εφευρέσεις, ξεχωρίζει στην ίδια βιομηχανία, έγινε αρκετά γνωστή ιδιωτική επιχείρηση στη βιομηχανία.
  Στην ανεξάρτητη ανάπτυξη του ευφυούς προγράμματος, που αναπτύσσεται από το ώριμο πρόγραμμά μας:
  1: Ο μεγάλος τομέας των εγχώριων συσκευών: αυτόματος θεριστής χορτοταπήτων, κλιματιστικά μηχανήματα, πλυντήρια, ψυγεία, μηχανή κεντητικής υπολογιστών όπως ο κύριος πίνακας ελέγχου.
  2: Οι μικρές οικιακές συσκευές: Ατμόπλοιο ενδυμάτων, πλούσια γεννήτρια νερού υδρογόνου, στάμνα εξαγνιστών νερού, ρόλερ τρίχας, straighteners τρίχας, κουρευτές ζώων τρίχας, UV μπουκάλι νερό, ηλεκτρικός σίδηρος, κλιματισμός, τηλεχειρισμός, μπλέντερ, μηχανή γάλακτος, φούρνος μικροκυμάτων, θερμοσίφωνας, ηλεκτρικός φούρνος, ενδοσυνεννόηση Bluetooth μοτοσικλετών και ούτω καθεξής.
  3: Περιοχές δώρων: ηλεκτρονικό μασάζ, ημερολόγιο, ρολόγια, υγρόμετρο, όργανο ελέγχου παιδιών, κ.λπ.
  4: Περιοχές HDMI: θραύστες, μετατροπείς, διακόπτες, κ.λπ.
  5: UHF συνολική λύση RFID.

   

  Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  OEM/ODM ικανότητα: Έχουμε προωθήσει τις μηχανές για τις διαχειριζόμενες διαταγές cOem και ODM.
  Σιγουρευόμαστε για να ανταποκριθούμε σε κάθε προδιαγραφή των πελατών μας.
  Η ομάδα σχεδίου μας είναι καλά - εκπαίδευσε να χειριστεί το διαφορετικό είδος απαιτήσεων από τις προδιαγραφές προϊόντων σας.

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας προσπαθεί να σιγουρευτεί τα προϊόντα μας της υψηλότερης ποιότητας και σύμφωνα με τις πιό πρόσφατες μόδες. Ενημερώνουμε συνεχώς τις διαδικασίες παραγωγής μας με την πιό πρόσφατη τεχνολογία και είμαστε σε θέση να παραγάγουμε αμέσως τις νέες μορφές για την επερχόμενη εποχή. Εκτός από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις μας, συνεργαζόμαστε με πολλούς εξοπλισμένους καλά κατασκευαστές. Οι πεπειραμένοι υπάλληλοί μας εφαρμόζουν ένα εσωτερικό ποιοτικό σύστημα ελέγχου που καλύπτει την ολόκληρη διαδικασία παραγωγής μας.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Ally

Τηλ.:: +86 13500053848

Φαξ: 86-0755-86195603

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)