Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Εταιρικό Προφίλ
Shenzhen Yomband Co, Ltd είναι μια υψηλής τεχνολογίας ιδιωτική επιχείρηση της ημιαγωγών σχεδιαστής και αντιπρόσωπος, με στόχο την ανάπτυξη και την πώληση όλων των ειδών των ηλεκτρονικών προϊόντων.
Πιστεύουμε ότι η νέα τεχνολογία καινοτομίας είναι το βασικό σημείο για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αυξήσουν τις πωλήσεις και το εύρος των δραστηριοτήτων τους.

Η Yomband είναι κατάλληλη για το Γενικό Φορολογικό Φορέα και έχει αναπτύξει επιχειρηματικές δραστηριότητες με πολλές μεγάλες εταιρείες και εργοστάσια σε τοπικό επίπεδο, σε όλη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο.
Η Yomband είναι πλέον ο κύριος αντιπρόσωπος των μαρκών IC από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ιαπωνία, την Ταϊβάν και την ηπειρωτική Κίνα, λειτουργώντας περισσότερες από 20 σειρές προϊόντων.
Εν τω μεταξύ, είμαστε επίσης επικεντρωθεί στην ανάπτυξη νέων τελικών προϊόντων και ΚΑΕ και ODM για πελάτες σε όλο τον κόσμο, έχουν ήδη οικιακές συσκευές, καθαριστής αέρα, ηλεκτρονική οδοντόβουρτσα, αυτόματη μηχανή γκαζόν, ρομποτική καθαριστής πισίνα και κ.λπ.
θα μπορούσαμε να εκπληρώσουμε την απαίτηση όλων των πελατών παγκοσμίως. Για να παρέχει τα καλύτερα αντικείμενα με ωραία ποιότητα και καλύτερη εξυπηρέτηση είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος μας, θερμά καλώς να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα γνωρίζατε ότι είμαστε το καλύτερο στην προμήθεια σας, κάνουν την προμήθειά σας πολύ πιο εύκολη και ανταγωνιστική.

Shenzhen Yomband Co, Ltd είναι η πρώτη σας επιλογή για την επιχείρησή σας με ηλεκτρονικά προϊόντα. Απολαύστε ενθουσιασμένη και ωραία ζωή με τη Shenzhen Yomband Co., Ltd.
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το Yomband ήταν οργάνωση το 2006
Ευφυής Co. τεχνολογίας Yomband Shenzhen, ΕΠΕ οργάνωση το 2011
Επιχειρηματικά πιστοποιητικά εθνικής και υψηλής τεχνολογίας Shenzhen το 2012

Κίνα Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd.
Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd.
Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd.
Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Yomband

Ετήσιες πωλήσεις : 50000000-100000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις