Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Η Co. Yomband Shenzhen, ΕΠΕ είναι μια ιδιωτική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας του σχεδιαστή και του αντιπροσώπου ημιαγωγών, που στοχεύει στην ανάπτυξη και την πώληση όλων των ειδών ηλεκτρονικών προϊόντων.
 
Πιστεύουμε ότι η νέα τεχνολογία καινοτομίας είναι σημείο κλειδί για να βοηθήσει τους πελάτες μας για να αυξήσει τις πωλήσεις και το επιχειρησιακό πεδίο τους.

Το Yomband είναι κατάλληλο για το γενικό φορολογούμενο του Φ.Π.Α, και έχει καθιερώσει την επιχείρηση με πολλά μεγάλα επιχειρήσεις και εργοστάσια τοπικά, πανεθνικές και όλο παγκόσμιο.
 
Το Yomband είναι τώρα ο κύριος αντιπροσωπευτικός πράκτορας των εμπορικών σημάτων ολοκληρωμένου κυκλώματος από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ιαπωνία, την Ταϊβάν και τη ηπειρωτική Κίνα, που ενεργοποιούν περισσότερες από 20 γραμμές παραγωγής.
 
Εν τω μεταξύ, είμαστε επίσης εστίαση στη νέα ανάπτυξη ολοκληρωμένων προϊόντων και ο cOem και ο ODM για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο, ήδη έχουν τις οικιακές συσκευές, τον εξαγνιστή αέρα, την ηλεκτρονική οδοντόβουρτσα, τον αυτόματο θεριστή χορτοταπήτων, το ρομποτικούς καθαριστή λιμνών και το κ.λπ.
 
θα μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε παντού την απαίτηση του παγκόσμιου πελάτη. Να παράσχει στα καλύτερα στοιχεία τη συμπαθητική ποιότητα και την καλύτερη υπηρεσία είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος μας, θερμά υποδοχή για να μας έρθει σε επαφή με, θα ξέρατε ότι είμαστε το καλύτερο στην πρόσβασή σας, καθιστάμε την πρόσβασή σας muchmore ευκολότερη και ανταγωνιστική.

Η Co. Yomband Shenzhen, ΕΠΕ είναι η πρώτη επιλογή σας για την επιχείρησή σας με τα ηλεκτρονικά προϊόντα. Απολαύστε τη συγκινημένη και συμπαθητική ζωή με τη Co. Shenzhen Yomband, ΕΠΕ.
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το Yomband ήταν οργάνωση το 2006
Ευφυής Co. τεχνολογίας Yomband Shenzhen, ΕΠΕ οργάνωση το 2011
Επιχειρηματικά πιστοποιητικά εθνικής και υψηλής τεχνολογίας Shenzhen το 2012

Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Yomband

Ετήσιες πωλήσεις : 500-1000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Φορητό ατμόπλοιο ενδυμάτων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Φορητό ατμόπλοιο ενδυμάτων για τις πωλήσεις