Αρχική Σελίδα Νέα

Έκθεση ηλεκτρονικής Χονγκ Κονγκ (έκδοση Auturmn)

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Απολύτως καταπληκτικό προϊόν-- Δεν μπορώ πραγματικά να το συστήσω αρκετά!! Παρακαλώ, εάν έχετε τα παιδιά και ζείτε κάπου όπου δεν έχετε άμεση πρόσβαση

—— weebonniebarista

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Έκθεση ηλεκτρονικής Χονγκ Κονγκ (έκδοση Auturmn)
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έκθεση ηλεκτρονικής Χονγκ Κονγκ (έκδοση Auturmn)

το 2019 年 10 月 13-16 日, ηλεκτρική Co. συσκευών Shenzhen Shenlan κλάδων επιχείρησης, ΕΠΕ συμμετείχε στη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικής Χονγκ Κονγκ το φθινόπωρο που οργανώθηκε από το Συμβούλιο εμπορικής ανάπτυξης Χονγκ Κονγκ, το οποίο είναι η έκθεση παγκόσμιας μεγαλύτερη ηλεκτρονικής. Τα προϊόντα που εκτίθενται από την επιχείρηση (σειρές RC101 καθαρισμού αέρα, προϊόντα κατεργασίας ύδατος και προϊόντα μηχανών μασάζ σιδήρου) έχουν κερδίσει την προσοχή και τον έπαινο των πελατών και της πραγματοποιημένης πλήρους επιτυχίας.

Η συμμετοχή της επιχείρησης σε αυτήν την έκθεση είναι κυρίως να διευρύνει τους ορίζοντές της, να ανοίξει τις ιδέες, να μάθει τη προηγμένη τεχνολογία, και να επικοινωνήσει και να συνεργαστεί. Εκμεταλλεύεται πλήρως αυτήν την ευκαιρία έκθεσης να διεξαχθεί η επικοινωνία και η διαπραγμάτευση με τους πελάτες και οι έμποροι που έρχονται να επισκεφτούν, το οποίο ενισχύει περαιτέρω τη διαφάνεια του εμπορικού σήματος συγχρόνως, αυτό επίσης περαιτέρω καταλαβαίνουν τα χαρακτηριστικά προϊόντων των προηγμένων όμοιων επιχειρήσεων προκειμένου να βελτιωθεί καλύτερα η δομή προϊόντων του και να δοθεί το παιχνίδι στα πλεονεκτήματά του.
Μέσω αυτής της έκθεσης, η επιχείρησή μας έχει κερδίσει πολλή, και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε προσπάθειες να αφήσουμε περισσότερους ανθρώπους να ξέρουν και να καταλάβουν το εμπορικό σήμα μας.

Χρόνος μπαρ : 2019-10-17 12:58:15 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Yomband Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Ally

Τηλ.:: +86 13500053848

Φαξ: 86-0755-86195603

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)